Coronainformation – Midlertidig lukning af Fitness OK Roskilde

Kære medlem i Fitness Ok – Roskilde

Midlertidig lukning af Fitness OK Roskilde.

Fitness OK Roskilde er desværre fortsatr berørt af Lockdown – grundet Covid situationen og regeringens beslutningen i den forbindelse

Derfor vil Fitness OK Roskilde forblive lukket indtil videre til 7 Februar 2021

Igangværende medlemskaber er derfor fortsat på pause til vi åbner igen . Medlemskabet aktiveres igen 8 Februar med mindre at der sker ændringer.

Herunder kan du orientere dog om hvordan det berører det dit medlemskab og betaling for den lukkede periode.

• Fitness OK lukkes midlertidigt, men genåbner igen 8 februar 2021 , med mindre at der kommer yderligere restriktioner.

• Dit medlemskab sættes automatisk på pause i hele perioden og fortsætter hvis Lockdown forlænges.

• Dit medlemskab aktiveres automatisk, når centrene åbner igen.Det betyder, at du som medlem ikke skal gøre noget aktivt.

• Har du allerede selv sat dit medlemskab på pause, vil dit medlemskab blive aktiveret pr. den dato, du selv har valgt som stopdato for din pause – dog tidligst, når centrene genåbner.

Betaling

• Januar 2021: Da du forudbetaler, er du 1 Januar blevet trukket for Januar måned. Men da centret derefter er blevet lukket, først til 17 Januar og derefter forlænget til resten af måneden til er din konto krediteret for alle dage i Januar , hvofor du har dette som tilgodehavende hos os.som bliver modregnet i det duskal betale for næste md. Ønsker du beløbet tilbage betalt kan du skrive til kontakt@fitness-ok.dk med dine bankoplysninger.

Februar 2021: Det vi ved nu er at Centret er lukket indtil 7 Februat. Du vil derfor blive 01.02.21 blive opkrævet s¨du betaler for 8 Februar hvor vi gerne skulle åbne igen..

Hvis lockdown forlænges efter 8 Februar krediteres din konto derefter indtil vi åbner igen.

Har du Spørgsmål så skriv til kontakt@fitness-ok.dk

Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus. Se mere på coronasmitte.dk

Vi følger løbende udviklingen omkring COVID-19 og Sundhedsstyrelsens anvisninger og anbefalinger.

På trods af det hele så ønsker vi dig og din familie en rigtig Glædelig jul og et super godt Nytår 2021

Bedste Hilsner

Oliver Filthuth

Fitness OK Roskilde

DELTIDS MEDLEMSKAB

For kun 199kr/mdr. kan du fra d. 1 juli købe deltids medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-13.00

APP

Du kan nu nemmere holde dig opdateret og få adgang til holdplan og mere via vores nye app – Fitness OK, som kan hentes via app til både Iphone og Android.

PRIS REGULERING PÅ MEDLEMSKABER

Vi har sænket prisen på Premium medlemskabet fra 399kr til 349kr.

KAFFEKORT

In body scanneren er blevet populær og vi har nu gjort det muligt for dig at tilkøbe InBody tilkøb for 199kr/mdr.