Medlemskab & priser

Medlemskaber i Fitness OK

Vælg imellem Basis, Premium eller Online+ medlemskab
Se priser for studerende og senior samt firma og tilkøbs muligheder længere nede på denne side.

BASIS

195,- GÆLDER FREM TIL 01.08.2021 derefter 249,-

Gratis oprettelse spar 299,-
  • Fuld adgang til MILON Elektronisk instrueret cirkeltræning. I alt 13 maskiner
  • Ubegrænset træning i hele centerets åbningstid.

PREMIUM

245,- GÆLDER FREM TIL 01.08.2021 derefter 299,-

Gratis oprettelse, spar 299,-kr
  • Fuld adgang til MILON Elektronisk instrueret cirkeltræning. I alt 13 maskiner
  • Ubegrænset træning i hele åbningstiden
  • Ubegrænset adgang til holdtræning. FIT CLIMB, FIT CROSS, YOGA, BIKE, FITDANCE, FIT BODY, MOR/BARN HOLD, SENIOR HOLD
MEST VALGTE

ONLINE +

950,- Fitness OKtilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe digeller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gangså kan vi hos Fitness OK hjælpe dig.Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til detresultat du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost-og træningskonsulent,der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål.Fitness OKtilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe digeller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gangså kan vi hos Fitness OK hjælpe dig.Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til detresultat du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost-og træningskonsulent,der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål.Fitness OKtilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe digeller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gangså kan vi hos Fitness OK hjælpe dig.Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til detresultat du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost-og træningskonsulent,der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål.GÆLDER FREM TIL 01.08.2021 derefter 1450,-

gratis oprettelse spar 500,- kr
  • Fuld adgang til MILON Elektronisk instrueret cirkeltræning. I alt 13 maskiner
  • Fri benyttelse af alle centerets 60 andre nye maskiner fra Intenza og Gym80 Cardio & Kredsløb Styrketræning, Funktionel træning Skive og vægttræning Virtuel Bike Funktionel træning.
  • Ubegrænset træning i hele centerets åbningstid.
  • Fitness OK tilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe dig eller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gang, så kan vi hos Fitness OK hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til de resultater du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost - og træningskonsulent, der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål.

BASIS
studerende + senior

PREMIUM
studernede + senior

Normalpris.

Pr. måned.

Bemærk førpris 289,- kr

Normalpris.

Pr. måned.

Bemærk førpris 349,-

FIRMA AFTALER

Er du arbejdsgiver eller har i en personaleforening der ønsker at tegne medlemskaber, som kan komme de ansatte til gode – kan man med stor fordel tegne en firmaaftale.

Vi tilbyder alle firmaer der indmelder minimum 5 medlemmer, en reduktion på minus 10 % i forhold til listepriser. Er der tale om større medlemskaber for mange ansatte så kontakt os for en individuel drøftelse og god prisaftale. Aftalen forudsætter at der betales for alle medarbejdere på en gang.

De første 3 mdr. er der en bindingsperiode for det antal ansatte som ønskes tilmeldt.

Aftalen kan også med stor fordel købes for et år ad gangen Vil i høre mere om firmamedlemskab i FITNESS OK, kan I kontakte os enten via kontakt@fitness-ok.dk eller på tlf. 29 79 80 12 Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jer.

TILKØB

Ydelse

Dagskort til hele centeret

70,-kr.

Tilkøb INBODY
Personlig kropsanalyse for mål af fedt % – BMI mm. kan tilkøbes til medlemskabet.

99,- Kr. pr. måling eller 199kr/mdr. for ubegrænset brug.

Gebyr – bøder
Pause gebyr
Misbrug af kort
Nyt medlemskort

50,- Kr. pr. måned
500,- kr
30,-kr

Personlig træning – 30min.

600,- Kr. for 1 x 60 min
2.700,- Kr. for 5 x 60 min
5.400,- Kr. for 10 x 60 min

Personlig træning – 60min.

400,- Kr. for 1 x 30 min
1.800,- Kr. for 5 x 30 min.
3.600,- Kr. for 10 x 30 min.

For kun 195kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 249,-)

For kun 245kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter MED hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 299,-)

Fitness OK tilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe dig eller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gang, så kan vi hos Fitness OK hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til de resultater du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost – og træningskonsulent, der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål. + du får et basis medlemskab oveni som beskrevet foroven.
tilbuddet gælder frem til 01-08-2021
(derefter 1450)

In body scanneren er blevet populær og vi har nu gjort det muligt for dig at tilkøbe InBody tilkøb for 45,- kr per gang .