Medlemskab & priser

Medlemskaber i Fitness OK

Vælg imellem Basis medlemskab eller Premium medlemskab
Se priser for studerende og senior samt firma muligheder længere nede på denne side.

BASIS

289,- Kampagne frem til d. 1/6-20 for kun 149,- Pr. måned. Gratis oprettelse spar 299,- kr

PREMIUM

399,- Kampagne frem til d. 1/6-20 for kun 249,- Pr. måned. Gratis oprettelse spar 299,- kr
  • Fuld adgang til MILON Elektronisk instrueret cirkeltræning. I alt 13 maskiner
  • Fri benyttelse af alle centerets 60 andre nye maskiner fra Intenza og Gym80 Cardio & Kredsløb Styrketræning, Funktionel træning Skive og vægttræning Virtuel spinning Funktionel træning.
  • Ubegrænset træning i hele centerets åbningstid.
  • Ubegrænset adgang til holdtræning. FIT CLIMB, FIT CROSS, YOGA, FITDANCE, FIT BODY, MOR/BARN HOLD, SENIOR HOLD
Mest valgte

KOMMER SNART
  • Ubegrænset træning i hele centerets åbningstid.
  • Premium plus Med Premium + får du Udover alt ovenstående: Opstart med egen online træner og kostvejleder.
  • App funktion med daglig kontakt / chatfunktion til din træner.
  • ’Ugentlig opdatering af dine mål Justering af ” din plan efter behov

FIRMA AFTALER

Er du arbejdsgiver eller har i en personaleforening der ønsker at tegne medlemskaber, som kan komme de ansatte til gode – kan man med stor fordel tegne en firmaaftale.

Vi tilbyder alle firmaer der indmelder minimum 5 medlemmer, en reduktion på minus 10 % i forhold til listepriser. Er der tale om større medlemskaber for mange ansatte så kontakt os for en individuel drøftelse og god prisaftale. Aftalen forudsætter at der betales for alle medarbejdere på en gang.

De første 3 mdr. er der en bindingsperiode for det antal ansatte som ønskes tilmeldt.

Aftalen kan også med stor fordel købes for et år ad gangen Vil i høre mere om firmamedlemskab i FITNESS OK, kan I kontakte os enten via kontakt@fitness-ok.dk eller på tlf. 70 22 77 40 Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jer.

TILKØB

Ydelse

Prøve/ gæste træning

99,-kr. . Hvis du melder dig ind inden 30 dage refunderes beløb.

Tilkøb INBODY
Personlig kropsanalyse Fedtmåling – BMI & andet INBody målinger er gratis hvis man er tilmeldt Kostvejledning, Bootcamp & Personligtræning.

199,- Kr. pr. måling

Kaffekort
Fri kaffe kan tilkøbes til medlemskabet. Pris er pr. måned.
Ingen binding

99,- Kr. pr. måned

Tilkøb Bootcamp 4 ugers forløb

Kommer

Tilkøb Efterfødsels Bootcamp
Mor & Barn 8 ugers forløb.

Kommer

Tilkøb Personlig træning / Vejledning.
1 person.

650,- Kr. – 60 min
5850,- Kr. – 10 x 60 min

Tilkøb Gavekort

Beløb efter aftale

VIND Et ophold til østrig

Østrig Flachau Salzburgerland

Deltag som følgende:
Meld dig ind i Fitness OK i dag og senest d. 1 juni 2020 Ved tilmelding, deltager du automatisk med i lodtrækningen af en uges ophold til Flachau Østrig.

Valgfri uge efter aftale.

Turen inkluderer ophold for op 6 personer i fantastisk beliggende Haus Mathias Flachau, Salzburger Amadè.

KAMPAGNE VED CORONA

Vi er hårdt ramt af midlertidig lukning pga. corona og tilbyder dermed følgende tilbud for støtte.

1. Tilmeld dig i dag og modtag et skræddersyet træningsprogram når vi åbner igen og vær med i puljen om at vinde en uges ophold til Østrig

2. Meld en ven ind og få en måned gratis selv når vi åbner igen

3. Online coaching
    Normalpris 1.000kr/mdr. som medlem KUN 600kr/mdr.
    Du får din egen online coach som laver et skræddersyet kost- og træningsprogram ud fra dine behov.
    Daglig chatfunktion med din coach og løbende justeringer i planerne efter behov og ugentlig justering.