Om fitness ok

FITNESS OK – MERE END BARE TRÆNING

I Fitness OK er vores vigtigste opgave at sørge for du har det godt og føler dig tryg, her er plads til alle – store som små, nye som erfarne, unge som ældre – vores mission er at skabe et rum hvor du føler dig hjemme.

I Fitness OK er det DIN tid, en pause fra hverdagen hvor du investerer i dig selv for at få mere energi, velvære og glæde til at tage med dig i dit daglige liv.

Ved indgangen møder du vores søde receptionister som altid står klar til at hjælpe dig og til en hyggelig snak – har du travlt men samtidig ønsker en effektiv og udfordrende træning, kan du ved MILON området sætte dig ind i vores elektroniske cirkeltræning som bliver tilpasset dig ud fra en grundig MILON opstarts undervisning. Ønsker du at få pulsen op og blive udfordret i både kredsløb og styrke har vi følgende hold/faciliteter som kan efterlade dig med en rus der varer i flere dage – Fit CLIMB, Fit CROSS, Virtuel Bike og Stram op –
har du brug for at komme helt ned i tempo og udfordre din smidighed og styrke, er der yoga for dig.
Er du til styrketræning, konditionstræning eller anden funktionel træning har vi alt du skal bruge, med det nyeste træningsudstyr på markedet.
Får du skader, problemer eller blot har et ønske om at optimere din træning har vi dygtige behandlere á fysioterapeuter, osteopati, personlige trænere, kostvejledere og instruktører.

Fitness OK er dit, mit og vores.

På vegne af vores instruktører, receptionister, behandlere, personlige trænere og øvrige medlemmer byder vi dig velkommen og glæder os til at nogle gode stunder sammen i Fitness OK.

For kun 195kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 249,-)

For kun 245kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter MED hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 299,-)

Fitness OK tilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe dig eller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gang, så kan vi hos Fitness OK hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til de resultater du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost – og træningskonsulent, der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål. + du får et basis medlemskab oveni som beskrevet foroven.
tilbuddet gælder frem til 01-08-2021
(derefter 1450)

In body scanneren er blevet populær og vi har nu gjort det muligt for dig at tilkøbe InBody tilkøb for 45,- kr per gang .