Om fitness ok

FITNESS OK – MERE END BARE TRÆNING

I Fitness OK er vores vigtigste opgave at sørge for, du har det godt og føler dig tryg. Her er plads til alle – store som små, nye som erfarne, unge som ældre. Vores mission er at skabe et rum, hvor du føler dig hjemme.

I Fitness OK er det DIN tid, en pause fra hverdagen, hvor du investerer i dig selv for at få mere energi, velvære og glæde til at tage med dig i dit daglige liv.

Ved indgangen møder du vores søde receptionister som altid står klar til at hjælpe dig – har du travlt, men samtidig ønsker en effektiv og udfordrende træning, kan du ved MILON-området sætte dig ind i vores elektroniske cirkeltræning, som bliver tilpasset dig ud fra en grundig MILON-opstartsundervisning. 

Ønsker du at få pulsen op og blive udfordret i både kredsløb og styrke, har vi følgende hold, som kan efterlade dig med en rus, der varer i flere dage. Fit Climb, Stationstræning og Virtuel Bike + FitBike.
Har du brug for at komme helt ned i tempo og udfordre din smidighed og styrke, har vi også Yoga.

Er du til styrketræning, konditionstræning eller anden funktionel træning, har vi alt, du skal bruge med det nyeste træningsudstyr på markedet.

Har du brug for hjælp til at komme i gang med træningen, har vi her i Fitness OK personlige trænere, der vil stå til rådighed og hjælpe dig med at nå dine mål.

Fitness OK er dit, mit og vores.

På vegne af vores instruktører, receptionister, personlige trænere og øvrige medlemmer, byder vi dig velkommen og glæder os til nogle gode stunder sammen i Fitness OK!

Læs mere

Scroll to Top

TILMED dig VORES NYHEDSBREV

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.