Om fitness ok

FITNESS OK – MERE END BARE TRÆNING

I Fitness OK er vores vigtigste opgave at sørge for du har det godt og føler dig tryg, her er plads til alle – store som små, nye som erfarne, unge som ældre – vores mission er at skabe et rum hvor du føler dig hjemme.

I Fitness OK er det DIN tid, en pause fra hverdagen hvor du investerer i dig selv for at få mere energi, velvære og glæde til at tage med dig i dit daglige liv.

Ved indgangen møder du vores søde receptionister som altid står klar til at hjælpe dig og til en hyggelig snak – har du travlt men samtidig ønsker en effektiv og udfordrende træning, kan du ved MILON området sætte dig ind i vores elektroniske cirkeltræning som bliver tilpasset dig ud fra en grundig MILON opstarts undervisning. Ønsker du at få pulsen op og blive udfordret i både kredsløb og styrke har vi følgende hold/faciliteter som kan efterlade dig med en rus der varer i flere dage – Fit CLIMB, Fit CROSS, Virtuel Bike og Stram op –
har du brug for at komme helt ned i tempo og udfordre din smidighed og styrke, er der yoga for dig.
Er du til styrketræning, konditionstræning eller anden funktionel træning har vi alt du skal bruge, med det nyeste træningsudstyr på markedet.
Får du skader, problemer eller blot har et ønske om at optimere din træning har vi dygtige behandlere á fysioterapeuter, osteopati, personlige trænere, kostvejledere og instruktører.

Fitness OK er dit, mit og vores.

På vegne af vores instruktører, receptionister, behandlere, personlige trænere og øvrige medlemmer byder vi dig velkommen og glæder os til at nogle gode stunder sammen i Fitness OK.

Læs mere

Scroll til toppen

TILMED dig VORES NYHEDSBREV

NYHEDER

DELTIDS MEDLEMSKAB

For kun 199kr/mdr. kan du fra d. 1 juli købe deltids medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-13.00

APP

Du kan nu nemmere holde dig opdateret og få adgang til holdplan og mere via vores nye app – Fitness OK, som kan hentes via app til både Iphone og Android. 

PRIS REGULERING PÅ MEDLEMSKABER

Vi har sænket prisen på Premium medlemskabet fra 399kr til 349kr. 

KAFFEKORT

Det er nu muligt at tilkøbe kaffekort for kun 50kr./mdr. som tilkøb til dit medlemskab, dertil kan ud få ad libitum på kaffe, te og kakao. 

INBODY SCANNER

In body scanneren er blevet populær og vi har nu gjort det muligt for dig at tilkøbe InBody tilkøb for 199kr/mdr. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.