Om fitness ok

FITNESS OK – MERE END BARE TRÆNING

I Fitness OK er vores vigtigste opgave at sørge for du har det godt og føler dig tryg, her er plads til alle – store som små, nye som erfarne, unge som ældre – vores mission er at skabe et rum hvor du føler dig hjemme.

I Fitness OK er det DIN tid, en pause fra hverdagen hvor du investerer i dig selv for at få mere energi, velvære og glæde til at tage med dig i dit daglige liv.

Ved indgangen møder du vores søde receptionister som altid står klar til at hjælpe dig og til en hyggelig snak – har du travlt men samtidig ønsker en effektiv og udfordrende træning, kan du ved MILON området sætte dig ind i vores elektroniske cirkeltræning som bliver tilpasset dig ud fra en grundig MILON opstarts undervisning. Ønsker du at få pulsen op og blive udfordret i både kredsløb og styrke har vi følgende hold/faciliteter som kan efterlade dig med en rus der varer i flere dage – Fit CLIMB, Fit CROSS, Virtuel Bike og Stram op –
har du brug for at komme helt ned i tempo og udfordre din smidighed og styrke, er der yoga for dig.
Er du til styrketræning, konditionstræning eller anden funktionel træning har vi alt du skal bruge, med det nyeste træningsudstyr på markedet.
Får du skader, problemer eller blot har et ønske om at optimere din træning har vi dygtige behandlere á fysioterapeuter, osteopati, personlige trænere, kostvejledere og instruktører.

Fitness OK er dit, mit og vores.

På vegne af vores instruktører, receptionister, behandlere, personlige trænere og øvrige medlemmer byder vi dig velkommen og glæder os til at nogle gode stunder sammen i Fitness OK.

VIND Et ophold til østrig

Østrig Flachau Salzburgerland

Deltag som følgende:
Meld dig ind i Fitness OK i dag og senest d. 1 juni 2020 Ved tilmelding, deltager du automatisk med i lodtrækningen af en uges ophold til Flachau Østrig.

Valgfri uge efter aftale.

Turen inkluderer ophold for op 6 personer i fantastisk beliggende Haus Mathias Flachau, Salzburger Amadè.

KAMPAGNE VED CORONA

Vi er hårdt ramt af midlertidig lukning pga. corona og tilbyder dermed følgende tilbud for støtte.

1. Tilmeld dig i dag og modtag et skræddersyet træningsprogram når vi åbner igen og vær med i puljen om at vinde en uges ophold til Østrig

2. Meld en ven ind og få en måned gratis selv når vi åbner igen

3. Online coaching
    Normalpris 1.000kr/mdr. som medlem KUN 600kr/mdr.
    Du får din egen online coach som laver et skræddersyet kost- og træningsprogram ud fra dine behov.
    Daglig chatfunktion med din coach og løbende justeringer i planerne efter behov og ugentlig justering.