Vores Priser

TILKØB

Ydelse

Prøve/ gæste træning

79,-kr. . Hvis du melder dig ind inden 30 dage refunderes beløb.

Tilkøb INBODY
Personlig kropsanalyse Fedtmåling – BMI & andet INBody målinger er gratis hvis man er tilmeldt Kostvejledning, Bootcamp & Personligtræning.

199,- Kr. pr. måling

Tilkøb Bootcamp 4 ugers forløb

Kommer

Tilkøb Efterfødsels Bootcamp
Mor & Barn 8 ugers forløb.

Kommer

Tilkøb Personlig træning / Vejledning.
1 person.

650,- Kr. – 60 min
5850,- Kr. – 10 x 60 min

Tilkøb Gavekort

Beløb efter aftale

FIRMA FITNESS OK MINUS 10%

Er du en flink arbejdsgiver, der ønsker at forkæle dine ansatte i virksomheden eller har i en personaleforening der ønsker at tegne medlemskaber, som kan komme ansatte til gode, kan man med stor fordel tegne en firmaaftale.

Vi tilbyder alle firmaer der indmelder minimum 5 medlemmer, en reduktion på minus 10 % i forhold til listepriser. Er der tale om større medlemskaber for mange ansatte så kontrakt os for en individuel drøftelse og god prisaftale. Aftalen forudsætter at der betales for alle medarbejdere på en gang.

De første 3 mdr. er der en bindingsperiode for det antal ansatte som ønskes tilmeldt. Derefter reguleres aftalen månedsvis pr hver den første ift. hvor mange ansatte der tilmeldes eller afmeldes ordningen.

Aftalen kan også med stor fordel købes for et år ad gangen Vil i høre mere om firmamedlemskab i FITNESS OK eller teambuilding, kan I kontakte os enten via kontakt@fitness-ok.dk eller på tlf. 70 22 77 40 Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jer.

For kun 195kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 249,-)

For kun 245kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter MED hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 299,-)

Fitness OK tilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe dig eller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gang, så kan vi hos Fitness OK hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til de resultater du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost – og træningskonsulent, der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål. + du får et basis medlemskab oveni som beskrevet foroven.
tilbuddet gælder frem til 01-08-2021
(derefter 1450)

In body scanneren er blevet populær og vi har nu gjort det muligt for dig at tilkøbe InBody tilkøb for 45,- kr per gang .