Velkommen til Per

Fitness OK og den legendariske spinning instruktør Per Malling Kørvéll også kendt i Roskilde som El Boblo, vil indgå et samarbejde.

Per er tiltrådt samarbejdet og vil i løbet af sommeren introducere et stærkt FIT-BIKE koncept, samt en god og varieret holdplan, der vil dække behovet hos medlemmerne – både i form af intro til de nye, forbrændingstimer og øvet/pro. Efteråret 2021 vil byde på en masse events, hvor der skal køres for gode formål i både kvarte og halve døgn.

Per har gennem de seneste 10 år kørt hos alle de store fitnesskæder i DK. Han har været med til alle de største events i landet, herunder også SEPE, 24-timers event i Kolding, Cykling4Cancer og Ørbike. Han er certificeret indenfor spinning og uddanner også instruktører i dyderne.
Per vil også indgå i det kreative arbejde, for at sikre kvaliteten af holdaktiviteterne, events og virksomhedsrettede aktiviteter.

Byd velkommen til Per.

For kun 195kr/mdr. kan du købe vores basis-medlemskab, som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 07.00 – 20.00)
Tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021 og derefter vil det være 249,- månedligt.

For kun 245kr/mdr. kan du købe vores premium-medlemskab med, som giver dig adgang til centerets faciliteter MED hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 (lørdag – søndag 07.00 – 20.00)
Tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
og derefter vil det være 299,- månedligt.

Fitness OK tilbyder effektiv kostvejledning, hvis du har brug for hjælp til enten at tabe dig, eller øge din vægt, men måske ikke ved, hvordan du skal komme i gang. Så kan vi hos Fitness OK hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til de resultater, du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost og træningskonsulent, der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål. Du vil også få et basis medlemskab oveni.
Tilbuddet gælder frem til 01-08-2021 og derefter
vil det være derefter 1450,- månedligt.

En prøvetræning hos Fitness OK vil koste 70,- og det vil det koste hver eneste gang, medmindre du selvfølgelig køber et medlemskab.

Vi har også vores INBODY-scanner, der kan købes til 35,- for en enkeltscanning af din krop.