Firma eller gruppe aftaler

Er du arbejdsgiver, en personaleforening eller en støre gruppe der ønsker at tegne medlemskaber, kan man med stor fordel tegne en gruppe aftale.

Fra 5 til 10 faste medlemskaber tilbydes 10% reduktion ift. Normal priser.
Fra 11 til 15 faste medlemskaber tilbydes 15% reduktion ift. Normal priser.
Fra 16 faste medlemskaber og opefter tilbydes 20% reduktion ift. Normal priser.

Aftalen forudsætter at der betales for alle på en gang.

De første 3 mdr. er der en bindingsperiode for det antal som ønskes tilmeldt.

Der betales ikke oprettelses gebyr.

Vil i høre mere om gruppe medlemskaber i FITNESS OK, kan I kontakte Oliver Filthuth enten via kontakt@fitness-ok.dk eller på tlf. 70 22 77 40

Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jer.

Kontakt os for nærmere information 70 22 77 40 KONTAKT@FITNESS-OK.DK

For kun 195kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 249,-)

For kun 245kr/mdr. kan du fra genåbningsdagen købe medlemskab med som giver dig adgang til centerets faciliteter MED hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 05.00 – 20.00)
tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
(derefter 299,-)

Fitness OK tilbyder effektiv kost vejledning hvis du har brug for hjælp til at enten at tabe dig eller øge din vægt, men måske ikke ved hvordan du skal komme i gang, så kan vi hos Fitness OK hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til de resultater du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost – og træningskonsulent, der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål. + du får et basis medlemskab oveni som beskrevet foroven.
tilbuddet gælder frem til 01-08-2021
(derefter 1450)

In body scanneren er blevet populær og vi har nu gjort det muligt for dig at tilkøbe InBody tilkøb for 45,- kr per gang .