Firma eller gruppe aftaler

Firma, gruppe eller familietilbud

Fitness OK Roskilde tilbyder særlige fordele til virksomheder, personaleforeninger, grupper eller den store familie.

Vi tilbyder 10% reduktion fra 4 til 8 medlemmer på aktuelle medlemskaber.

Bemærk der skal faktureres månedsvis til en kontaktperson. der er på dette medlemskab en bindingsperiode på 3 måneder.

Aftalen kan også med stor fordel købes for et år ad gangen.

Vil i høre mere om firma medlemskab i Fitness OK, kan I kontakte os enten via kontakt@fitness-ok.dk eller på tlf. 70 22 77 40.

Sammen vil vi finde den helt rette løsning.

Bemærk denne reduktionsaftale ikke gælder, hvis centret i forvejen kører kampagneforløb.

For kun 195kr/mdr. kan du købe vores basis-medlemskab, som giver dig adgang til centerets faciliteter uden hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 ( lørdag – søndag 07.00 – 20.00)
Tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021 og derefter vil det være 249,- månedligt.

For kun 245kr/mdr. kan du købe vores premium-medlemskab med, som giver dig adgang til centerets faciliteter MED hold, i alle hverdage kl. 05.00-22.00 (lørdag – søndag 07.00 – 20.00)
Tilbuddet gælder frem til den 01-08-2021
og derefter vil det være 299,- månedligt.

Fitness OK tilbyder effektiv kostvejledning, hvis du har brug for hjælp til enten at tabe dig, eller øge din vægt, men måske ikke ved, hvordan du skal komme i gang. Så kan vi hos Fitness OK hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejlednig, der kan sikre dig, at du når frem til de resultater, du søger. Du vil få tilknyttet en personlig kost og træningskonsulent, der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål. Du vil også få et basis medlemskab oveni.
Tilbuddet gælder frem til 01-08-2021 og derefter
vil det være derefter 1450,- månedligt.

En prøvetræning hos Fitness OK vil koste 70,- og det vil det koste hver eneste gang, medmindre du selvfølgelig køber et medlemskab.

Vi har også vores INBODY-scanner, der kan købes til 35,- for en enkeltscanning af din krop.