Scroll to Top

MILON ELEKTRONISK CIRKELTRÆNING

Kondition & styrketræning – MILON-serien kan det hele!
Elektronisk cirkeltræning har vundet indpas i de danske fitnesscentre.

Cirkeltræning skal være en oplevelse for alle, uanset om du er ung, voksen eller senior. MILON-maskinerne er nemme at betjene og indstiller sig automatisk alt efter dine behov.

MILON-cirkeltræning, som vi har købt til Fitness OK er baseret på den nyeste teknologi. MILON-serien er i Fitness OK placeret eksklusivt for sig selv, hvilket giver en afslappende fornemmelse.

Serien består af i alt 13 maskiner der kombinerer konditions-kredsløbstræning med
styrketræning. På under 30 minutter, få gange om ugen, kan du få succes og gennemføre en effektiv træningssucces.

Glem alt om besværlige indstillinger. ALLE vores MILON-maskiner er elektroniske. Hver maskine indstilles af vores instruktører første gang du bruger maskinerne, og derefter husker maskinen det for dig og indstiller sig og justerer sig automatisk efter dine individuelle styrkeforhold, din kondition og dine behov. Du skal blot scanne medlemskortet på hver maskine, og så er du klar og kan gennemføre din træning let, sikkert og effektivt.

Alle vores MILON-maskiner er udstyret med elektronisk modstand i stedet for traditionelle vægte. Dette betyder, at der kan indstilles forskellige modstande for excentrisk og koncentrisk bevægelse, hvilket øger træningseffektiviteten med op til 40%. Instruktørens arbejde bliver også mere effektivt, da konstant korrektion af maskinerne ikke længere er nødvendig, men der kan fokuseres på dine træningsmål.

HOLDTRÆNING

Vores holdtræning består af 1 eller 2 instruktører, der udarbejder en sjov, motiverende og givende træning, hvor et hold består 5 og helt op til 20 deltagere, som vil give ”den gas” sammen med vores inspirerende instruktør.

Holdtræning giver en fantastisk god mulighed for at skabe et godt fællesskab og på samme tid få trænet med et kæmpe smil på læben. Vi benytter os som hovedvægt af formen funktionel og interval kredsløbstræning.

Nedenfor finder du eksempler på de holdforløb som alt efter vurdering tilbydes

FUNKTIONEL TRÆNING

Hvad er funktionel træning?
Træningsformen stammer oprigtigt fra fysioterapien og bygger på filosofien om, at den menneskelige krop er skabt til at bevæge sig. Derfor går funktionel træning ud på at forbedre naturlige bevæg mønstre, som du allerede laver eller kan få brug for i dit daglige liv – så som at løbe, løfte eller springe.

Træningen kan foregå udenfor, men Fitness OK har indkøbt særlige maskiner i Gym80 serien og øvrige redskaber, så du også kan dyrke denne træningsform selvstændigt eller på Hold, man kan rolig sige, at Funktionel træning, er en træningsform som inddrager hele kroppen og forbedrer den til dagligdags aktiviteter. Funktionel træning adskiller sig fra almindelig styrketræning. Mens fitnesstræning i maskiner oftest er målrettet, en bestemt muskelgruppe, er de funktionelle øvelser mere komplekse og kombinere bl.a. styrke, hastighed eller power med f.eks. balance smidighed eller reaktionsevne i samme øvelse.

Målet med træningen er at gøre hele din krop velfungerende og stærk, samtidig med, at du kan træne din evne til at løfte tunge ting, flytte din egen krop, løbe efter/ fra noget. Rent fysisk betyder det, at du opnår en mere helstøbt toning af kroppen, og mere overordnet kan man sige, at funktionel træning ruster dig til at kunne håndtere livets udfordringer bedre- både de daglige udfordringer og de værst tænkelige.

CLIMB BURN

En maskine til styrke, aerob og anaerob træning

Til vores store holdsal har vi indkøbt maskinerne ”Synergy air Power Tower” som er et innovativt intensivt hold træningsprogram. Synergy Air Power Tower er den mest alsidige climber på markedet. Power Tower er meget mere end en stepmaskine; den udfordrer hele kroppen og kan bruges som et redskab til en lang række forskellige øvelser

Heriblandt:

  • Total body climbing – klatr med arme og ben!.
  • Lower body climbing.
  • Overkropsøvelser som “hang pull” og “push press”.
  • Bilateralt og unilateralt arbejde.
  • Underkropsøvelser som “chest row”, “row” og “calf press”.
  • Desuden dødløft og “push down”.

Fit CROSS

Fit Cross er en træningsform, hvor holdinstruktøren ift. målgruppen af deltagere sammensætter et program der styrker og træner mange forskellige dele af din krop på en gang. Alle kan deltage. 

Programmet er alsidigt og henvender sig til medlemmer der kan have behov for et ”stram op hold”.
f.eks barsels og efterfødsels hold. En kombination af styrketræning og kondition. I Fit Cross indgår
følgende parametre: Udholdenhed ( Cardio ), stamina, styrke, power, balance, smidighed,
koordination, speed, agility og præcision. Disse kriterier skal trænes lige meget.
Træningen varierer meget, og man træner kroppen på forskellige måder hele tiden. Så den
funktionelle, varierende og intense træning gør, at vi får det bedste udbytte.

EFTERFØDSELS HOLD

Vores efterfødselshold er træning for dig, der hurtigt vil i form igen efter endt fødsel. Graviditet og fødsel er en hård bedrift for vores krop. Muskulatur og især bækkenbunden har været udsat for stor belastning, og kroppen har stærkt brug for genoptræning for at genvinde sin tidligere styrke. På vores efterfødselshold vil vi have fokus på de områder, der har været udsat for den største belastning.

Ryg, mave og bækkenbund vil blive trænet op – uanset hvilket niveau du er på. Desuden vil vi berøre og optræne din generelle fitness og styrke, så din krop igen er klar til hverdagens udfordringer. Der vil ligeledes blive lagt vægt på det sociale på holdet, således at dem der har lyst, kan få en tilknytning til hinanden og forhåbentlig kan få glæde af hinanden under barslen. Babyerne er naturligvis velkomne

Styrke, kondition og vægttræning

STYRKE/KONDITION OG VÆGTTRÆNING

Fitness OK har samlet de bedste maskiner fra GYM80 og Intenza, som gør, du kan gennemføre øvelser og effektive styrketræningsprogrammer. 

Vores dygtige instruktører står altid klar til at hjælpe dig og giver gerne tips til, hvordan du får mere ud af din styrketræning. Styrketræning i Fitness OK er en genial træning, der både styrker musklerne og løfter forbrændingen. Vi har fundet de bedste maskiner fra GYM80 til dette formål. Vores styrketræningsmaskiner har flere fordele, dels er de nemme at tilgå også for nybegyndere, det kræver nemlig ikke lige så meget teknik og instruktion som frivægtsøvelser.

Styrketræning og intervaltræning er et godt match

Dyrker du styrketræning med det formål at blive fysisk større, kan det være en god idé at dyrke kort og hård konditionstræning som supplement. Hvis man gennemfører sin konditionstræning som HIIT (Høj intensitets interval træning), der dækker over benhårde intervaller, hvor man giver den fuld skrue i få sekunder, afbrudt af kortere eller længere pauser. HIIT-metoden kan bruges til mange forskellige træningsformer: fx løb, cykling, svømning, roning og styrkeøvelser med egen kropsvægt. Et HIIT-træningspas varer typisk under 20 minutter. 

Frivægt VS-maskiner til styrketræning?

Fordelen ved frie vægte er, at du træner både de store og små muskelgrupper på én gang, samt at du i større grad træner din balance, smidighed, koordination og motorik. 

Du skal selv styre bevægelsesbanens retning og længde og vil fra gentagelse til gentagelse, have en vis grad af variation mellem hvordan øvelsen udføres, og hvilke muskler du bruger mest. Det kan være en god idé at kombinere både frie vægte og vore træningsmaskiner for på den måde, får du større variation i dit øvelsesvalg og vil høste de respektive fordele af begge typer træning.

CARDIO & KREDSLØBSTRÆNING

Konditions- og kredsløbstræning også kaldet cardio er et kendt fænomen for de fleste. Alle ved hvad det er. Alle har prøvet det. Cardioserien i Fitness OK består af mere end 20 helt nye effektive maskiner fra Intenza, som er et tysk kvalitetsprodukt. Vi har løbebånd, crosstrainer, stairmaster – trapper, traditionelle cykler/bike og romaskiner. 

På alle vores cardio Intenza maskiner har vi installeret en 19-tommer touchskærm. Via vores skærme får du som bruger en lang række muligheder for underholdning. På vores 19” store TFT touch skærm, kan man bl.a. kan se og caste TV og film direkte fra sin egen smartphone eller via HDMI-tilslutning. Der kan tilsluttes høretelefoner via 3,5 mm stereo jackstick og Bluetooth. I forhold til træningsprogrammer kan man vælge mellem flere forudindstillede træningsprogrammer, der er designet til at variere træningen og med mulighed for at tilføje et motiverende konkurrenceelement.

Intenzas skærme ”On-the-Fly” gør det nemt at skifte mellem træningsprogrammer under en workout og ligeledes giver ergonomisk placerede knapper mulighed for hurtigt at ændre bl.a. hastighed og stigning, mens man løber. Tilslutning af USB-stik gør det muligt at gemme personlige træningsindstillinger og data, som automatisk bliver indlæst ved næste træning. Løbebåndene har indbygget Polar® kompatibel modtager, hvorved man kan monitorere sin puls under træning, hvis man har en pulssender.

INBODY – En af de mest præcise kropsanalyser

Fitness OK har anskaffet en “INBODY 570” som er det præcise værktøj, når kropssammensætningen skal analyseres. INBODY-scanneren vil give dig informationer omkring din vægt, fedtprocent, muskelmasse og en masse andet, der er relevant at vide om netop din krop.  

HVORFOR INBODY?

Med sit unikke design og kompromisløse nøjagtighed, tilbyder INBODY en af de bedste kropskompositionsmålere i verden. Resultatet fra målingerne er det næstmest præcise på dette marked og videnskabelige undersøgelser viser, at INBODY i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som DEXA-scanning, der anses for den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge. INBODY måler direkte på kroppens forskellige segmenter, og der skal ikke bruges ”standard” eller ”atlet” funktion, som det kendes fra andre mærker. Alder og køn ikke betydning for målingen – den måler direkte og giver omgående svar herpå. 

Derved undgås brugen af en række matematiske formler til at estimere fedtprocenten, som andre mærker er nødsaget til at benytte, som en Tanitavægt f.eks. Metoden der anvendes i målerne kaldes ”bioimpedansmåling” og metoden går ud på, at der sendes en lille vekselstrøm igennem kroppen fra 8 forskellige punkter, hvorefter den elektriske modstand i kroppen måles. Kroppen indeholder en stor mængde vand og niveauet af elektrisk modstand, varierer i overensstemmelse med mængden af vand i kroppen og således sammensætningen af fedt-, muskel- og knoglevæv.

VIRTUEL Bike

Cinema Cycling i Fitness OK foregår i vores område med vores nye Body Bikes. Der er tale om en cykelaktivitet, hvor du ”kommer på tur” via vores storskærm. Intensiteten og sværhedsgraden på ruten kan varieres ift. dine og
andres behov. Du kan indstille og styre forløbet via din telefon og en App, der installeres.

Vores BODY BIKE område er udstyret med de nyeste og mest moderne cykler fra BODY BIKE.

Du kan fra din Iphone og Android downloade BODY BIKE® INDOOR CYCLING APP.

Fra den, kan du planlægge turen, og du kan få vist og gemme alle dine træningsdata.

App’en er meget nem at bruge, og den er tilgængelig til både Iphone og Android.

TILMED dig VORES NYHEDSBREV

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.