Scroll til toppen

MILON ELEKTRONISK CIRKELTRÆNING

Kondition & Styrketræning – Alt i et – Milon serien kan det hele?
Elektronisk Cirkeltræning har vundet indpas i de danske fitnesscentre.

Cirkeltræning skal være en oplevelse for alle uanset om du er ung, voksen eller senior. Milon maskinerne er nemme at betjene og indstiller sig automatisk selv efter dine behov.

Milon cirkeltræning, som vi har købt til Fitness OK i Roskilde er baseret på den nyeste teknologi. Milon serien er i Fitness OK placeret eksklusivt for sig selv.

Serien består af i alt 13 maskiner der kombinerer konditions kredsløbs træning med
styrketræning. På under 30 minutter, få gange om ugen, kan du få succes og gennemføre en effektiv til personlig træningssucces.

Glem alt om besværlige indstillinger, ALLE vores Milon maskiner er elektroniske. Hver maskine indstilles af vores instruktører første gang du bruger maskinerne og derefter husker maskinen for dig og indstiller sig og justeres sig automatisk efter dine individuelle styrkeforhold, din kondition og dine behov. Du skal blot scanne chipkortet på hver maskine og så er du klar og kan gennemføre din træning let, sikkert og effektivt.

Alle vores Milon maskiner er udstyret med elektronisk modstand i stedet for traditionelle vægte. Dette betyder, at der kan indstilles forskellige modstande for excentrisk og koncentrisk bevægelse, hvilket øger træningseffektiviteten med op til 40%. Instruktørens arbejde bliver også mere effektivt, da konstant korrektion af maskinerne ikke længere er nødvendig, men der kan fokuseres på dine træningsmål.

I Fitness OK Roskilde bliver det sjovt at træne

HOLDTRÆNING

Vores holdtræning består af 1 eller 2 instruktører, der udarbejder en sjov, motiverende og givende træning, hvor et hold består 5 og helt op til 20 deltagere, som vil give ”den gas” sammen med vores inspirerende instruktør.

Holdtræning giver en fantastisk god mulighed for at skabe et godt fællesskab og på samme tid få trænet med et kæmpe smil på læben. Vi benytter os som hovedvægt af formen funktionel og interval kredsløbstræning.

Nedenfor finder du eksempler på de holdforløb som alt efter vurdering tilbydes

FUNKTIONEL TRÆNING

Hvad er funktionel træning?
Træningsformen stammer oprigtigt fra fysioterapien og bygger på filosofien om, at den menneskelige krop er skabt til at bevæge sig. Derfor går funktionel træning ud på at forbedre naturlige bevæg mønstre, som du allerede laver eller kan få brug for i dit daglige liv – så som at løbe, løfte eller springe.

Træningen kan foregå udenfor, men Fitness OK har indkøbt særlige maskiner i Gym80 serien og øvrige redskaber, så du også kan dyrke denne træningsform selvstændigt eller på Hold, man kan rolig sige, at Funktionel træning, er en træningsform som inddrager hele kroppen og forbedrer den til dagligdags aktiviteter. Funktionel træning adskiller sig fra almindelig styrketræning. Mens fitnesstræning i maskiner oftest er målrettet, en bestemt muskelgruppe, er de funktionelle øvelser mere komplekse og kombinere bl.a. styrke, hastighed eller power med f.eks. balance smidighed eller reaktionsevne i samme øvelse.

Målet med træningen er at gøre hele din krop velfungerende og stærk, samtidig med, at du kan træne din evne til at løfte tunge ting, flytte din egen krop, løbe efter/ fra noget. Rent fysisk betyder det, at du opnår en mere helstøbt toning af kroppen, og mere overordnet kan man sige, at funktionel træning ruster dig til at kunne håndtere livets udfordringer bedre- både de daglige udfordringer og de værst tænkelige.

CLIMB BURN

En maskine til styrke, aerob og anaerob træning

Til vores store holdsal har vi indkøbt maskinerne ”Synergy air Power Tower” som er et innovativt intensivt hold træningsprogram. Synergy Air Power Tower er den mest alsidige climber på markedet. Power Tower er meget mere end en stepmaskine; den udfordrer hele kroppen og kan bruges som et redskab til en lang række forskellige øvelser

Heriblandt:

 • Total body climbing – klatr med arme og ben!.
 • Lower body climbing.
 • Overkropsøvelser som “hang pull” og “push press”.
 • Bilateralt og unilateralt arbejde.
 • Underkropsøvelser som “chest row”, “row” og “calf press”.
 • Desuden dødløft og “push down”.

Fit CROSS

Fit Cross er en træningsform, hvor holdinstruktøren ift. målgruppen af deltagere sammensætter et program der styrker og træner mange forskellige dele af din krop på en gang. Alle kan deltage. 

Programmet er alsidigt og henvender sig til medlemmer der kan have behov for et ”stram op hold”.
f.eks barsels og efterfødsels hold. En kombination af styrketræning og kondition. I Fit Cross indgår
følgende parametre: Udholdenhed ( Cardio ), stamina, styrke, power, balance, smidighed,
koordination, speed, agility og præcision. Disse kriterier skal trænes lige meget.
Træningen varierer meget, og man træner kroppen på forskellige måder hele tiden. Så den
funktionelle, varierende og intense træning gør, at vi får det bedste udbytte.

EFTERFØDSELS HOLD

Vores efterfødselshold er træning for dig, der hurtigt vil i form igen efter endt fødsel. Graviditet og fødsel er en hård bedrift for vores krop. Muskulatur og især bækkenbunden har været udsat for stor belastning, og kroppen har stærkt brug for genoptræning for at genvinde sin tidligere styrke. På vores efterfødselshold vil vi have fokus på de områder, der har været udsat for den største belastning.

Ryg, mave og bækkenbund vil blive trænet op – uanset hvilket niveau du er på. Desuden vil vi berøre og optræne din generelle fitness og styrke, så din krop igen er klar til hverdagens udfordringer. Der vil ligeledes blive lagt vægt på det sociale på holdet, således at dem der har lyst, kan få en tilknytning til hinanden og forhåbentlig kan få glæde af hinanden under barslen. Babyerne er naturligvis velkomne

STYRKE OG VÆGTTRÆNING

STYRKE/KONDITION OG VÆGTTRÆNING

Styrketræning bliver ofte gjort til en uforståelig videnskab, som er meget uoverskueligt for de uindviede. Faktum er dog, at du kan komme rigtigt langt med hårdt arbejde og et simpelt program bestående af flerledsøvelser. Styrketræning er en supereffektiv måde at sætte forbrændingen og formen i vejret. Start altid med cirka 5 minutters opvarmning, før du træner. I Fitness OK har samlet de bedste maskiner fra GYM80 og Intenza som gør at du kan gennemføre øvelser og effektive styrketræningsprogrammer. 

Vore dygtige instruktører giver gerne samt tips til, hvordan du får mere ud af din styrketræning. Styrketræning i Fitness OK er en genial træning, der både styrker musklerne og løfter forbrændingen. Vi har fundet de bedste maskiner fra GYM80 til dette formål. Vore styrketræningsmaskiner har flere fordele, dels er de nemme at gå til også for nybegyndere, det kræver nemlig ikke lige så meget teknik og instruktion som frivægtsøvelser.

 • At du nemt kan opnå større udmattelse på enkelte muskler.
 • At det er nemt og tidseffektivt.
 • At du behøver ikke en spotter.

Styrketræning og Intervaltræning HIIT BURN er et godt match

Dyrker du styrketræning med det formål at blive fysisk større, kan det være en god idé at dyrke kort og hård konditionstræning som supplement, konkluderer studie. Hvis man gennemfører sin konditionstræning som HIIT, der dækker over benhårde intervaller, hvor man giver den fuld skrue i få sekunder, afbrudt af kortere eller længere pauser. HIIT-metoden kan bruges til mange forskellige træningsformer, fx løb, cykling, svømning, roning og styrkeøvelser med egen kropsvægt. Et HIIT-træningspas varer typisk under 20 minutter. 

Længden af intervaller og pauser kan varieres på mange måder. I Fitness OK kan du deltage i Interval Hold træning og få den rette instruktion 

Frie vægt VS-maskiner til styrketræning 
Fordelen ved frie vægte er, at du træner både de store og små muskelgrupper på én gang, samt at du at du i større grad træner din balance, smidighed, koordination og motorik. 

Du skal selv styre bevægelsesbanens retning og længde- og vil fra gentagelse til gentagelse, have en vis grad af variation imellem hvordan øvelsen udføres og hvilken muskler du bruger mest. Det kan være en god idé at kombinere både frie vægte og vore træningsmaskiner for på den måde får du større variation i dit øvelsesvalg og vil høste de respektive fordele af begge typer træning.

CARDIO & KREDSLØBS TRÆNING.

Konditions og kredsløbs træning også kaldet Cardio er et kendt fænomen for de fleste. Alle ved hvad det er. Alle har prøvet det. Cardio serien i Fitness OK består af mere end 20 helt nye effektive maskiner fra Intenza som er et tysk kvalitetsprodukt. Vi har Løbebånd, Crosstrainer, Stair master – trapper, vi har traditionelle Cykler / Bike, men også Cykel / Bike siddende samt flere romaskiner.

På alle vore Cardio Intenza maskiner har vi installeret en 19 tommer berøringsskærm. Via vores skærme får du som bruger en lang række muligheder for underholdning og motiverende træning. Dra vore 19” store TFT touch skærm, kan man bl.a. kan se og caste TV og film direkte fra sin egen smartphone eller via HDMI-tilslutning. Der kan tilsluttes høretelefoner via 3,5 mm stereo jackstick og Bluetooth. Træningsprogrammer : Brugeren kan vælge mellem flere forudindstillede træningsprogrammer, der er designet til at variere træningen og med mulighed for at tilføje et motiverende konkurrenceelement.

Intenzas Skærme ”On-the-Fly” gør det nemt at skifte mellem træningsprogrammer under en workout og ligeledes giver ergonomisk placerede knapper mulighed for hurtigt at ændre bl.a. hastighed og stigning mens man løber. Tilslutning af USB-stik gør det muligt at gemme personlige træningsindstillinger og data, som automatisk bliver indlæst ved næste træning. Pulsmåling. Løbebåndene har indbygget Polar® kompatibel modtager, hvorved man kan monitorere sin puls under træning, hvis man har en pulssender.

IN BODY – DEN MEST PRÆCISE KROPSANALYSE

Fitness OK har anskaffet INBODY 570 som er det præcise værktøj når kropssammensætningen skal analyseres. Målingerne INBODY er svaret når du vil anskueliggøre om målsætningen form din træning kan opfyldes – uanset om det handler om vægttab, øgning af muskelmasse eller lign 

HVORFOR INBODY

Med sit unikke design og kompromisløse nøjagtighed, tilbyder InBody en af de bedste kropskompositionsmålere i verden. Resultatet fra målingerne er det mest præcise på dette marked og videnskabelige undersøgelser viser at INBODY i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som DEXA-scanning, der anses for den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge. INBODY måler direkte på kroppens forskellige segmenter og der skal ikke bruges ”standard” eller ”atlet” funktion, som det kendes fra andre mærker. Alder og køn ikke betydning for målingen – den måler direkte og giver omgående svar herpå. 

Derved undgås brugen af en række matematiske formler til at estimere fedtprocenten, som andre mærker er nødsaget til at benytte. Metoden der anvendes i målerne kaldes ”bioimpedansmåling” og metoden går ud på at der sendes en lille vekselstrøm igennem kroppen fra 8 forskellige punkter hvorefter den elektriske modstand i kroppen måles. Kroppen indeholder en stor mængde vand og niveauet af elektrisk modstand, varierer i overensstemmelse med mængden af vand i kroppen og således sammensætningen af fedt-, muskel- og knoglevæv.

VIRTUEL BODY BIKE SPINNING.

Cinema Cycling i Fitness-OK foregår i vores område med vores nye Body Bikes. Der er tale om en cykelaktivitet, hvor du ” kommer på tur ” via vores storskærm. Intensteten og sværhedsgraden på ruten kan varieres ift. dine og
andres behov. Du kan indstille og styre forløbet via din mobil telefon og en APP der installeres .

Vores BODY BIKE område er udstyret med de nyeste ogmest moderne cykler fra BODY BIKE.

Du kan fra din smartphone og IPhone downloade BODY BIKE® INDOOR CYCLING APP.

Fra den kan du planlægge turen og du kan få vist og gemme alle dine trænings data.

App’en meget nem at bruge og den er tilgængelig til både Android og IOS.

BOOTCAMP

Vi afholder løbende forskellige bootcamps tilrettelagte ud fra individuelle behov. Hold derfor øje med vores aktivitetsplan i salen eller på hjemmesiden. Når du følger en af vores bootcampen, garanterer vi dig, at du vil føle, at du får mere energi og en mere tonet krop. Det er muligt med et vægttab, hvis det er ønsket.

Du vil føle dig friskere, mere motiveret og fulde af energi og livsglæde efter bare 4 ugers træning på vores intense Bootcamps. Vi træner 4 gange om ugen og vi tilbyder et varieret udvalg såsom kredsløbstræning, intervaltræning, styrketræning, coretræning, elementer fra crossfit træning, TRX, og outdoor træning, når vejret tillader. Vi inspirerer dig til små gode ændringer i kosten.

 I Fitness OK er vores filosofi, at træning skal være sjovt for at skabe resultater. Det, krydret med at det skal være overskueligt og de små livsstilsændringer nemt skal kunne passes ind i en travl hverdag, uden for meget kontrol for at skabe varige ændringer.

Det får du:

 • 4 ugers intensiv, hård og motiverende og varierende træning.
 • Lukket Holdtræning 4 timer ugentligt i 4 uger
 • INBODY – Kontrolvejning / kropsanalyse • Måling af fedtprocent samt cm måling
 • Fælles forum på Facebook til spørgsmål og kommentarer • Opskrifter og idéer til sund og inspirerende mad (Alle målinger er ved start og slut)

Inden opstart aftales hvad din personlige målsætning for træningsforløbet skal være og du vil få målt din fedtprocent, vægt og blive målt i omkreds både ved start og slut, samt hvis du ønsker det, få taget foto.

Følger du vores træning og råd, garanterer vi, at du vil kunne forbedre din form, blive stærkere og du vil kunne se og mærke en markant ændring på din krop.

Ved indmeldelse til bootcamp vil du få en særskilt holdplan på de 4 ugentliges træning

Opstart:

Vi starter altid vores Bootcamp med at hele holdet mødes i vores glassal og her får du en introduktion til forløbet, mål, vejning samt første træning. Træningen foregår i og ved Fitness OK.

Køb din næste bootcamp her: Pris: 4000,- DKK
Tilmelding og nærmere info sker via e-mail – kontakt@fitness-ok.dk

KOSTPLAN FORLØB - ONLNE

Det er naturligt at se på kosten, hvis der er et ønske om at ændre på vægten. Ved vægttab tager vi et videnskabeligt udgangspunkt i sig, når vi skræddersyr din kostplan, så du ikke alene for færre kalorier – men bedre kilde til dem. Faktisk er tilværelsen på en kostplan sjældent fuld af savn, for du spiser god mad, du får det bedre af.

Ved at kombinere træning med den rette kost kan du optimere dit vægttab

Vi kan hjælpe dig med

 • Vægttab
 • Forøge vægten, for undervægtige eller som ønsker øget muskelmasse
 • Bedre spisevaner.
 • Sundere livsstil.
 • Optimere livskvalitet og sikre bedre vaner

Er dit mål mere styrke og muskelmasse, indrettes efter dette, så du ikke alene får flere, men også bedre kalorier. Ved øget fysisk aktivitet kan en kostplan til træning være et rigtigt godt redskab til at nå dine mål.

Dit forløb foregår online, hvor du vil få personlig vejledning sammen med dine kostplaner og træningsprogrammer, du vil selv skulle veje, måle og tage billeder og sætte ind i systemet dette kun til din kostvejleder.

En stor del i at opnå varigt resultat består i mentale omstillinger og nye vaner hvilket din kostvejleder vil gøre alt for at du opnår og har dig selv med mentalt, under hele forløbet.

Et forløb er bindende 3 mdr.

TILMED dig VORES NYHEDSBREV

VIND Et ophold til østrig

Østrig Flachau Salzburgerland

Deltag som følgende: 
Meld dig ind i Fitness OK i dag og senest d. 1 juni 2020 Ved tilmelding, deltager du automatisk med i lodtrækningen af en uges ophold til Flachau Østrig.

Valgfri uge efter aftale.

Turen inkluderer ophold for op 6 personer i fantastisk beliggende Haus Mathias Flachau, Salzburger Amadè.

KAMPAGNE VED CORONA

Vi er hårdt ramt af midlertidig lukning pga. corona og tilbyder dermed følgende tilbud for støtte.

 1. Tilmeld dig i dag og modtag et skræddersyet træningsprogram når vi åbner igen og vær med i puljen om at vinde en uges ophold til Østrig

 2. Meld en ven ind og få en måned gratis selv når vi åbner igen

 3. Online coaching
  Normalpris 1.000kr/mdr. som medlem KUN 600kr/mdr. 
  Du får din egen online coach som laver et skræddersyet kost- og træningsprogram ud fra dine behov.
  Daglig chatfunktion med din coach og løbende justeringer i planerne efter behov og ugentlig justering.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.